Over

Ik ben Martijn. Van kinds af aan voelde ik mij al aangetrokken tot spiritualiteit en op jonge leeftijd werd ik mij bewust van de wereld van energie. Als kind heb ik hier echter nooit wat mee gedaan. Vanaf mijn negentiende levensjaar was het tijd om daadwerkelijk aan de slag te gaan met energiewerk. Ik heb toen de cursus reiki 1 gevolgd. Een heel bijzonder moment waarop heel veel puzzelstukje op hun plaats mochten vallen. Daarna volgde een periode waarin ik veel met reiki en andere energieën geëxperimenteerd heb.

Een jaar later volgde ik de reiki 2 cursus, om meer verdieping te zoeken in mijn eigen beoefening. Na de cursus kwam ik tot de conclusie dat het werken met symbolen niet paste binnen mijn manier van beoefenen en mijn visie. Zodoende kwam kort daarna de New Paradigm Multi-Dimensional Tranformation op mijn pad en heb ik de basis master-cursus gevolgd. Dit was een waar thuis komen. In het systeen worden geen symbolen gebruikt en is er veel ruimte voor meditatie, zuivering en channeling. Het was een enorm verruimende ervaring. Sinds deze inwijding heb ik geen andere healing-energie meer gefaciliteerd.

Na een periode van integratie heb ik Munay-Ki rites ontvangen. Deze rites brachten een enorme bekrachtiging en een omslag in mijn beoefening. Daar waar ik eerst meer gericht was op het faciliteren van healing, ben ik mij volledig gaan focussen op mijn persoonlijke ontwikkeling. Ook na deze cursus volgde een periode van integratie.

In april 2017 heb in mij verder verdiept in de New Paradigm Multi-Dimensional Tranformation door de 13D master-cursus te volgen. Dit bracht een enorme verdieping en stelde mij in staat om mijn eigen multi-dimensionaliteit daadwerkelijk te omarmen.

Aanvullend ben ik Soul Body fusion® practitioner en heb ik de lightarian™ Angellinks ontvangen. Verder studeer ik momenteel logopedie en ben ik bezig met de eindfase van mijn studie. Uit deze studie haal ik veel voldoening. Het is een prachtig vakgebied met vele uitdagingen.