Channeling Germain: Door de schaduw naar het licht.

IK BEN Germain. Vanuit de zelfgerealiseerde staat groet ik je, wetende dat deze staat steeds meer mag indalen in je Bewust-Zijn. Steeds dieper in je basis om de liefde te herinneren die we van nature zijn. Naarmate deze staat steeds meer en meer indaalt, wenden wij ons meer aan de transformatie krachten in ons bewustzijn. En vanuit die vuurkrachten branden we steeds meer door ons persoonlijke en collectieve schaduw heen, terug naar het licht van de bron. Ik help je op dit pad met de krachten van de van de violette vlam, wetende dat jij je weg ook terug zal vinden naar thuis. Naar de vlam van de bron die we zijn. De Phoenix van goddelijk vuur. Ik groet je, Germain.

©Martijn Lohuis, geschreven op 3-2-2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s