Germain over (het omgaan met) de trillingsverhogingen.

Ik ben Germain en ik heet jullie welkom op een fantastisch goede dag. Een dag waarop de energieën wederom verhoogd mogen worden tot de hogere frequenties van licht en liefde. Ik ben weer hier om te assisteren in dit proces: in het proces van de trillingsverhogingen die nu plaatsvinden hier op aarde en in het collectief bewustzijn.

Ik wil jullie vandaag vertellen over de kracht van de hogere frequenties die nu gedownload worden in jullie bewustzijn. De activatie van de leeuwenpoort, de volle maan van gisteren: het zijn allemaal frequenties die nu worden toegevoegd aan jullie eigen energiesysteem. Die jullie eigen blaudruk weer updaten naar het bronbewustzijn. Het bewustzijn van goddelijkheid en goddelijke liefde en licht, dat jullie in werkelijkheid zijn. Al deze verhogingen worden nu toegepast op jullie bewustzijn en dit mag veel bij jullie aanraken, namelijk alles wat niet liefde is. Alles wat niet liefde is wordt nu aangeraakt in deze verhogingen van energie.

Het is op dit moment dat je mag gaan besluiten of jij mee wilt gaan in deze krachtige verhogingen van energie. Jij mag besluiten of jij meer liefde toe wilt laten in jouw leven en de overvloed van liefde, die nu aanwezig is, te accepteren in jouw zijn. Het is jouw keuze, jouw pad. Jij bent nu het wezen dat kiest om deze frequenties te ontvangen en te integreren in jouw fysiek wezen. Te integreren in jouw lichamen, om zo steeds meer te groeien (naar jouw lichamen van licht). Ze activerend, schonend en weer in lijn brengend met jezelf en de aarde.

Het is nu de tijd, in deze veranderende tijden, om goed op aarde aanwezig te zijn. Met beide voeten op de grond. Stevig geankerd in onze collectieve moeder die hier op aarde is: onze moeder aarde, Lady Gaia. Sta met beide voeten op de grond en sta toe dat je ook grondt vanuit je hart: je grondt in jouw eigenliefde. Jouw eigen liefde is nu de kracht die door jou heen mag stromen. Die zich mag manifesteren in jouw eigen energieveld. Liefde voor jezelf, zodat jij anderen kunt activeren met het goddelijke licht van liefde. Om jou heen met jou eigen frequentie. Met jouw eigen unieke kracht die nu hier op aarde mag zijn. Sta dus toe dat jij grond in jouw eigen liefde. Grond in jouw hart: stevig in het hier en nu op aarde, zodat jij je eigen levenstaak mag gaan manifesteren hier op aarde.

Het is nu de tijd om je over te geven aan dit pad, zodat jij voorwaarts mag lopen op jouw eigen (pad van) persoonlijke transformatie. Gesteund door de goddelijke wil en gesteund door jouw ik ben aanwezigheid: jouw innerlijk licht. Jouw innerlijk licht van jouw hart, vertrouw daarop. En jij zult door deze tijden van veranderende energieën mogen lopen. Het is nu de tijd om die energieën te accepteren en te gronden in het eigen licht van je hart, zodat jouw pad ook zichtbaar mag worden.

Sta toe dat deze frequenties jou aanraken. Jou meevoerend op de stroom van goddelijke liefde, de stroom van innerlijk goddelijk licht. Sta toe dat alles opgeruimd mag worden, hier in jou. Alles wat niet liefde is, mag weg: sta toe, sta toe, sta toe. Het is nu de tijd om dit te accepteren, dit toe te staan in jouw leven. Het is tijd om dan ook jouw eigen bestemming te activeren en te manifesteren hier op aarde.

Ik roep je op, keer terug naar jouw hart. Jouw hart dat jouw basis vormt. Jouw hart heeft de kennis en de kracht om te kijken door de hogere dimensies en om tegelijkertijd aanwezig te zijn en volledig geankerd hier in het NU in deze fysieke wereld. De hogere dimensies ken je alleen maar in je hart. Jouw bewuste mind kan deze dimensies niet verklaren en niet begrijpen. Jij moet ze leren kennen door je hart. Ze te voelen in jouw zijn. Te waarnemen met jouw derde oog. Dus sta toe dat jouw hart de nieuwe basis is, de basis waarmee jij in beide werelden aanwezig kunt zijn: de nieuwe hogere dimensies en de fysieke wereld.

Sta dus toe dat jij grond in jouw hele zijn. Met moeder aarde vermengd en de kosmische moeder en kosmische vader. Beide verkondigt in jou. Elke keer als jij je verbind met deze energieën: de bron en de aarde, zullen de coderingen downloaden in jouw bewustzijn. Jij zal dan deze energieën manifesteren in jouw eigen zijn. De energieën van de aarde: de energieën van de moeder, maar ook de energieën van de bron, volledig in jouw geankerd in het wezen dat jij bent. Jij bent de aarde en jij bent de moeder. Het zijn beiden aspecten en manifestaties in de schepping. En jij bent de schepping, de bron zelf, je hoeft alleen maar weer te omarmen en te accepteren dat jij dit bent. Dus: sta toe, sta toe, sta toe.

Jij mag nu jouw eigen frequenties van je eigen ik ben aanwezigheid en godszelven integreren in jouw fysiek lichaam en in jouw complete wezen. (Je mag) het op een lijn brengen met de goddelijke wil en met het licht van de bron het van jouw eigen hogere aspecten. Dit maakt veel los, maar de violette vlam kan dit transmuteren en veranderen naar hogere frequenties. Sta toe dat je de violette vlam toepast en deze gift van de bron, de gift van de allerhoogste, weer te gebruiken in jouw dagelijks leven. Zodat jij gegrond en zuiver mag lopen op jouw pad. De violette vlam en onze collectieve moeder (onze aardse moeder) zijn bereid om ons volledig te ondersteunen in het ascentieproces. Zodat jij, jouw pad, op een makkelijkere manier mag lopen. Op een makkelijkere manier, omdat jij je gevoelens mag transmuteren en jouw angst mag transmuteren en omdat jij gesteund mag worden door de stevigheid en de zachtheid van onze collectieve moeder. Sta toe dat je deze assistentie ontvangt van mij, van de engelen van de violette vlam, van de collectieve moeder en alle lichtwezens hier op aarde. Ik groet je nu.

©Martijn Lohuis, gechanneld op 8-8-2017

Een gedachte over “Germain over (het omgaan met) de trillingsverhogingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s