Germain over oude blokkades en het in je kracht staan.

IK Ben Germain. En ik ben hier om te assisteren in de planetaire ascentie die nu plaatsvindt, hier, op planeet aarde. Ik Ben hier om te assisteren in jullie eigen ascentieproces. Dit proces van transformatie dat jullie allen op dit moment meemaken. Die jullie op dit moment doormaken en doorheen gaan.

Het zijn deze processen die veel bij ons los mogen maken: veel leed, veel emoties, gevoelens, blokkades die nog allen aanwezig in ons fysiek lichaam, onze lichtlichamen. Vele blokkades hebben zich opgebouwd door de periode waarin we in macht zijn gehouden. De periode van de afgelopen incarnaties waarin steeds meer blokkades zijn ontstaan door de macht die op ons is uitgeoefend. Velen hebben nog blokkeringen en implantaten, in hunzelf aanwezig, die ons uit onze kracht houden. Die ons niet in onze kracht kunnen zetten. Terwijl dit een essentieel punt is voor onze eigen ontwikkeling.

IK ben hier vandaag om jullie te vertellen over het staan in je kracht. De transformatie naar je goddelijke wezen van kracht, die je in wezen bent. Velen van ons, zijn door onze incarnaties heen, in de ban gehouden van kwadere machten: Mensen die anderen wilden overheersen, koppelen en onderdrukt wilden houden. Dit is nu niet meer van belang. En in deze tijden van transformatie, mogen we loslaten van deze macht die ons in deze greep houdt. En in deze tijden mogen we staan in onze eigen kracht: onze eigen kracht van onze goddelijke Ik Ben aanwezigheid, de eigen kracht van het goddelijke wezen wat we zijn. Ik roep je op om je eigen licht van je IK Ben te integreren in je fysiek lichaam. Om zo steeds meer in lijn te komen met het goddelijke wezen dat je bent. Zodat jullie steeds weer de blokkades mogen verwijderen die nog aanwezig zijn in jullie. (Blokkades) In jullie, zodat jullie je goddelijkheid nog niet compleet kunnen omarmen: (Goddelijkheid) omarmen, hier in het Nu.In het NU is het moment waar we goddelijk kunnen zijn.

Dus ik wil je vragen om nu even te denken aan het NU. Het moment waarop je bent. Focus je in het Nu op het hart. Voel de magnetische kracht die in je hart aanwezig is. Jouw goddelijkheid, jouw innerlijk licht, het licht van de drievoudige vlam: van goddelijke wijsheid, goddelijke kracht en goddelijk liefde. Deze vlam die de energie, de magnetische kracht van het hart, produceert. De kracht van het goddelijke licht. Sta toe dat deze vlam brandt in jouw zijn.

Het is in het NU dat dit punt de goddelijkheid in stand houdt in ons hart. Integreer deze goddelijkheid in het NU. Het hart dat de poort vormt naar de hogere dimensies waarin wij mogen gaan leven. De hogere dimensies waarin we mogen gaan leven, naarmate we meer licht integreren. Door het licht te integreren, kunnen we onze visie verrijken naar deze hogere dimensies. Weet dat je eigenlijk al een multi-dimensionaal wezen bent, dus een aanwezigheid hebt in elk van deze dimensies. Een aspect, een stuk bewust zijn, dat van jou in deze dimensies huist en woont: Altijd verbonden met jouw fysiek lichaam.

In je kracht staan is niet meer of minder dan je goddelijkheid omarmen, omarmen in het NU. Hier op aarde. Het licht van jouw goddelijkheid integreren in jouw fysiek lichaam. Dit staat toe dat jij in jouw kracht mag komen. De kracht van jouw goddelijkheid.

Je hoeft je kracht niet meer weg te geven aan anderen. Het is NU dat jullie meesters mogen worden. Hier, op aarde. God zijn, hier op aarde. Want jullie zijn allen goddelijke wezens. Ik roep je op, wederom je goddelijkheid te omarmen. Te accepteren en te integreren. Het is NU, in het NU, dat we dit mogen doen. Onze oude blokkades loslaten en in onze eigen kracht staan. In onze eigen goddelijke kracht en in onze eigen transformatie. Transformeer naar het goddelijke wezen dat je bent. Jij bent goddelijk licht! Jij bent goddelijke liefde! Zeg het maar tegen jezelf. Affimeer tegen jezelf dat je dit bent. Sta toe dat je dit bent, want het is een feit dat jullie goddelijke wezens zijn. Je hoeft het alleen maar te omarmen. Hier, in het nu. En je zal meer in je kracht staan. Weer in je kracht, in jouw eigen goddelijkheid.

Het is ik die jullie ook assistentie verleent om te transformeren naar de god/goddelijkheid hier op aarde. Ik, samen met de andere lichtwezens. IK roep je op: omarm het licht, omarm de liefde. Hier in het nu. Hier op aarde. Ik groet je vanuit het goddelijke licht, vanuit goddelijke liefde en het bewustzijn van goddelijkheid, bewustzijn van goddelijke transformatie. Ik groet je. Ik Ben Germain.

©Martijn Lohuis, Gechanneld op 5-8-2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s