Germain over waarheden en onwaarheden en het kijken voorbij de illusie.

Hallo Allemaal,
Het is ik Germain die hier spreekt om jullie wederom te assisteren in jullie transformatieproces. Ik, Germain, kom hier om jullie vandaag te vertellen over het vinden van de waarheid. De waarheid, verhult achter de sluiers van de illusie. De illusie dat alles afgescheiden is. De illusie van voorwaardelijke liefde. Deze illusie is een onwaarheid die zich gemanifesteerd heeft in de dimensionale werkelijkheid, waar jullie in leven.

Wanneer je kijkt voorbij deze illusie, zul je zien dat er alleen maar licht is. Alleen maar liefde, onvoorwaardelijke liefde. Liefde die bereikbaar is vanuit het hart. Ik vraag jullie daarom ook om, in deze tijden en dit transformatieproces, te focussen op je eigen hart en te kijken vanuit jouw eigen hart. De goddelijke kracht, die in jouw hart huist, zal de beste leider en de beste gids zijn die je kan hebben in jouw eigen transformatieproces. De beste gids die jouw pad kan verlichten op deze aardse reis die je nu doormaakt.

Het hart is de gateway of de doorgang, het portaal, waardoor jij contact kunt maken met jouw I AM Presence, jouw eigen geweldige IK BEN Aanwezigheid. Dit stuk van jouw zelf, dit hogere stuk bewustzijn, leeft voorbij de dualiteit/het dualisme. In de 8e dimensie. Daar waar alles zuiver is en de plaats is waar geen onwaarheden meer zijn. Er is alleen maar waarheid. Dus wanneer je focust op je hart geef je jouw eigen geweldige I AM Presence, jouw IK BEN Aanwezigheid, de kans om zich te manifesteren in jou. En jou zo te leiden en jouw pad te verlichten. Jouw zo te leiden voorbij de illusie van afgescheidenheid, voorbij de illusie van voorwaardelijke liefde. En je te leiden naar het licht, de onvoorwaardelijke liefde, de goddelijkheid die we allen zijn.

Het is belangrijk om te weten dat waarheid een perspectief is. Deze waarheid is verbonden aan elke dimensionale werkelijkheid waarin iemand leeft. Elke dimensie kent zijn eigen waarheid. Elke frequentie van energie kent zijn eigen waarheid. Het is allemaal een punt van perceptie: er zijn zoveel waarheden en niet één van allen is de juiste. Ze zijn allemaal juist. En het is jij, die kan bepalen wat jouw waarheid is.

Ik wil je vragen om je harten te openen, je te focussen op je hart. En dan te kijken, te kijken naar alles wat er is. Jouw waarheid zal zich manifesteren als jij kijkt vanuit je hart. Dat is waarheid die het beste voor jou is op dit moment, op dit punt in het NU, in jouw transformatieproces.

Naarmate jij meer goddelijk licht inademt en integreert zal je waarheid ook veranderen naar een andere perceptie. De waarheid, die net zo goed de waarheid is. Ik wil je daarom ook vragen om je harten te openen voor andere waarheden. Niet vast te houden aan één waarheid, maar mee te gaan in de stroom. Flexibel zijn in de waarheid, zodat je perceptie kan verschuiven naar andere punten. Zodat je hart kan openen voor de waarheden van andere mensen die op een ander punt zijn op hun pad. Op een ander niveau, een andere plek in hun transformatieproces.

Weet dat je ook in deze werkelijkheid te maken hebt met waarheden. Het is echter dat je, in deze dimensionale werkelijkheid, ook te maken hebt met onwaarheden. Dit is de manifestatie van je ego, maar ook het dualisme dat in deze dimensionale werkelijkheid huist. Door te focussen op je hart, kun je hier voorbij zien. En zie je alleen de waarheden: verschillende mogelijkheden die allemaal juist zijn. En met het licht van je hart vind je de waarheid die juist is voor jou, op dit moment.

Ik groet je nu en vraag je op dit punt om mijn woorden te integreren. Ik groet je nu, vanuit het licht: het kosmische licht van bewustzijn, het kosmische licht van transformatie. Wees gegroet. Ik ben Germain.

©Martijn Lohuis, gechanneld op 2 augustus 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s