Serafijn Rose Aura over vergeving.

Intro
Vandaag mocht deze channeling doorkomen. Tijdens het channelen merkte ik dat deze channeling ook heel erg gericht was op mijzelf. Er werd een bepaald patroon aangehaald dat sterk aanwezig is bij mij. Rose Aura sprak als mij en als de mensen. Niet iedereen zal dit patroon herkennen, omdat niet iedereen dit patroon in zich draagt. Maar ik hoop dat iedereen iets uit deze channeling mag halen.

De channeling
Ik ben Serafijn Rose Aura die hier nu spreekt. En ik spreek hier opnieuw om jullie te assisteren in de integratie van de goddelijke liefde vanuit de visie van jullie hart. Ik spreek hier om jullie weer te laten integreren met jullie eigen hartsenergie.

Ditmaal vraag ik jullie om je te focussen op vergeving, de energie van vergeving. Het is een van de hoogste energieën die er zijn en de hoogste uitingen van het goddelijke licht die je jezelf kunt schenken en de ander. Vergeving is een krachtig hulpmiddel, een energie en proces van loslaten. Het is vergeving dat we toepassen om onszelf te verlichten en ons hart weer te openen.
Vaak sluiten we ons hart op het moment van pijn, Op het moment dat we voelen dat er disharmonie is, in plaats van onze harten te openen in liefde en dit te transformeren. We willen onszelf beschermen en sluiten dan ons hart.

Door ons hart te sluiten, houden we ons vast aan pijn. We sluiten het in, in ons eigen systeem. Pijn, angst, disharmonie, woede, boosheid, telleurgesteldheid. Al deze energieën sluiten we in ons hart op het moment dat we ons hart sluiten. Het is de energie van verging die ons kan helpen om hier zelf afstand van te doen.

Vergeving is een proces voor onszelf en niet persé voor een ander. Op het moment dat er een disharmonieuze situatie is of als er onrecht wordt aangedaan, voor ons gevoel. Gaan we onszelf pijnigen. We sluiten ons hart en houden die angst en die pijn vast.

Door te vergeven kunnen we deze angst en de pijn loslaten en afgeven aan de aarde en onze eigen harmonie weer terugvinden. We zijn bang dat de energie van vergeving van een ander zou moeten komen. We vinden dat de energie van vergeving van een ander zou moeten komen. Maar dat is niet het geval.

Vergeving is een proces dat in jouw eigen hart gebeurt. Door te focussen op je hart en je hart weer opnieuw te openen, kunnen we deze angsten transformeren. En weer opnieuw de situatie herharmoniseren. Vergeving is een proces van zelfvergeving: je vergeeft jezelf voor de pijn die je voelt. Je vergeeft jezelf dat je je pijn hebt aan laten doen en aangedaan, want het is wijzelf die vasthouden aan deze pijn.

Wij laten de energie van vergeving weer stromen en vergeven onszelf, waardoor ons eigen veld weer verhoogd. kan worden in energie. Dit maakt dat een ander ook weer mee kan trillen, mee kan trillen op jouw resonantie, op jouw frequentie. En zo opent de weg, zodat een ander vergeven kan worden en zichzelf kan vergeven.

Vergeving moet je niet vragen bij een ander, maar eerst zoeken in jezelf. De vergeving voelen in je hart. De liefde voelen in je hart, want vergeving gebeurt vanuit onvoorwaardelijke liefde, in de bereidheid om los te laten van alles wat niet meer dient. Het is het grootste geschenk wat je jezelf kan geven. Wat we kunnen ontvangen door de liefde weer toe te laten. Onze energie zal weer stromen en de liefde is weer bereikbaar. Ons hart opent op het moment dat vergeving wordt gerealiseerd. Vergeving in jezelf. Vergeving dat de ander is zoals die is en dat iij bent zoals je bent. Een acceptatie van wat gebeurd is en de bereidheid om los te laten. Om verder te groeien naar een ander moment. Weer los te laten, zodat de toekomst en het heden, het NU, weer verlicht kunnen worden. En jij jouw eigen hart weer verlicht van de pijn, van de boosheid, van de zorgen van alle disharmonie.

Ik groet je nu. Het is jouw proces, ik zeg alleen: sta toe, sta toe, sta toe. Ik groet je. In de zegen van onvoorwaardelijke liefde verlaat ik jullie nu, maar ik blijf altijd bij jullie voor assistentie. Wees gegroet. Namasté.

©Martijn Lohuis, gechanneld op 31-7-2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s