Channeling Germain: Transformatie door leven vanuit de goddelijke wil.

IK ben germain en ik groet jullie allen in de goddelijkheid van liefde, hier op deze kosmische dag. Ik Ben hier om jullie te vertellen over het leven vanuit de goddelijke wil. Het is een essentieel onderdeel in je eigen proces, je ascentieproces, om de goddelijke wil te manifesteren in je leven, zodat je mag leven vanuit de goddelijkheid van liefde. Het is de goddelijke wil die je zal helpen en ondersteunen in het vinden het vinden van verlichting.

In deze tijden van transformatie zal de goddelijke wil ons houvast geven. In de verschuivende energieën die ons soms een gevoel van onbalans en disharmonie veroorzaken en geven. De verschuivingen van energie zullen soms zorgen dat onbalansen omhoog kunnen komen. Dat jij ze voelt hier in jouw fysiek lichaam, in jouw energie. Het is goed om te weten dat dit bij de processen hoort die nu gaande zijn hier op aarde en dat deze disbalansen en disharmonieën, die omhoog kunnen komen, onderdeel van deze transformatie. Deze energie was er altijd al: de disharmonie, disbalans. Maar nu onder dat verhoogde licht, wordt je je meer bewust van deze disharmonie. Je voelt iets in de versterkte vorm dat er altijd al was en in je eigen proces mag je dit nu gaan loslaten. Loslaten om verder te kunnen groeien op jouw transformatie pad. Ik wil je laten weten dat je gesteund wordt door de meesters, de engelen, de serafijnen en alle andere lichtwezens hier op aarde in deze processen. En in deze tijden van persoonlijke transformatie, planetaire transformatie. Het is er altijd: assistentie, mits je er om vraagt.

Ik roep je op om te leven vanuit de goddelijke liefde, het goddelijke licht, dat in jouw hart straalt. Het licht van je hart zal jouw pad verlichten. En je de keuzes tonen die zou moeten maken op je pad. Jouw hart, jouw eigen liefde, jouw eigen goddelijkheid in jouw hart, zal je pad verlichten. Zodat jij kan lopen volgens het pad van jouw levensmissie. Deze levensmissie staat beschreven in het goddelijke plan. En als jij hierna leeft zal je grote vreugde ervaren en een hoge spirituele groei. Jouw spirituele groei zal meer manifesteren in jouw eigen leven. Het zal op een harmonieuzere en snellere manier verlopen dan voorheen, omdat jij jouw licht ter beschikking stelt voor de groei van de aarde, van de mensheid en het collectief bewustzijn. Jij leeft volgens het goddelijke plan en jouw eigen levensmissie, dat betekent dat alles weer zal stromen vanuit dit: vanuit het goddelijke licht en liefde.

Het is een eigen keuze als jij ervoor kiest om de goddelijke wil te manifesteren hier op aarde, maar het zal je immens ondersteunen in jouw transformatie proces en jouw persoonlijke ontwikkeling. Je zal nog steeds de disharmonie ervaren die in jouw ziel verborgen zijn, in jouw lichaam verborgen zijn. Maar je zult gedragen worden door het goddelijke licht van liefde, de lichtwezens en elk wezen dat jouw ter assistentie wil gaan staan. Je zult meer eenheid gaan ervaren, je zult meer eenheid gaan manifesteren in jouw eigen ziel, in jouw eigen lichaam en in anderen. Het zal ook een periode zijn waar angsten los kunnen komen, maar dit hoort er allemaal bij. Als je dit omarmt in jouw zijn, zul je kunnen leven vanuit de goddelijke wil, simpelweg omdat je ervoor kiest. Ik Germain vaag je dit te doen, vraag je de uitdagingen te accepteren die op je pad belanden. Wees gegroet.

©Martijn Lohuis, gechanneld op 30-7-2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s