Channeling aartsengel Michaël over leven zonder oordeel

IK Ben Aartsengel Michael. Ik wil je vragen om je hart open te houden voor de kracht van onvoorwaardelijke liefde en deze te integreren in je fysieke zijn. Door meer en meer deze energie te integreren, begint jouw lichaam en al jouw aspecten meer te trillen op deze frequentie. Deze frequenties van licht. En daardoor zul je steeds meer en meer en meer in een positie gaan leven waarin je niet oordeelt. Waarin je onbevooroordeeld bent, omdat je leeft vanuit de hogere visie van licht en liefde.

Naarmate je meer energie en licht integreert, zul meer en meer zonder oordeel kunnen leven. Omdat je zult zien dat het niet uitmaakt. Je zult zien dat alles liefde is en je zult de compassie in je hart voelen, waardoor je ziet dat iedereen op zijn pad is. Zijn pad van eigen transformatie en dat ieder daar zijn moeilijkheden zal ervaren. Het is niet erg dat iemand is waar die is, het is niet erg dat jij bent waar jij bent. Je bent op de goede plaats op het juiste moment, altijd.

Het is jouw proces om liefde te integreren en meer en meer uit te stralen. En dan zul je je oordelen loslaten. Het is niet erg als je oordeelt. Het is een onderdeel van het proces van loslaten om dit los te laten. Sta toe om jezelf te vergeven voor je oordelen, want anders zal je energie niet meer stromen als je krampachtig vasthoudt aan de angst voor oordelen.

Het oordelen zal vanzelf verdwijnen op het moment dat je hogere frequenties integreert. Dat is voldoende om te weten. Weet dat ik, aartsengel Michaël, je kan helpen om los te komen van deze oordelen. Van dit oordeel dat je soms maakt. Ik snij simpelweg de banden door. Vraag mij dat, ik zal je helpen.

Ik groet je. Ik ben aartsengel Michaël.

©Martijn Lohuis, gechanneld op 25-7-2017.

Een gedachte over “Channeling aartsengel Michaël over leven zonder oordeel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s