Channeling van Serafijn Rose Aura: Onvoorwaardelijke liefde.

IK BEN Serafijn Rose Aura en ik ben hier om te vertellen over liefde, Onvoorwaardelijke liefde rechtstreeks van de bron. De transformerende energie van liefde is de energie die mensen hun harten laat openen: openen voor de hogere dimensies en openen voor hun eigen hogere aspecten, hun ware zelf.
Het is deze energie van licht en deze energie van liefde die steeds meer integreert op deze aarde. Deze energie, die steeds meer integreert op deze aarde, wordt steeds meer bereikbaar voor alle mensen. Het collectief bewustzijn zuivert en begint te trillen op de frequentie van onvoorwaardelijke liefde, meer en meer. Meer en meer op de frequenties de hogere dimensies van het hogere licht en de hogere liefde.

De energie van liefde en licht wordt vertegenwoordigd in elke dimensie, elke dimensionale werkelijkheid. Ook in de 3D fysieke wereld waar jullie leven in jullie fysiek lichaam. Maar in deze tijden van transformatie en ascentie worden de energieën van dimensies steeds meer gegrond en daardoor zuivert het collectief bewustzijn en zuivert de aarde. En ascendeert de aarde naar steeds hogere niveaus van bewustzijn.

De aarde groeit steeds verder, verder naar de frequentie van de 5e dimensie en hoger en integreert steeds meer van haar eigen prachtige licht, haar eigen hogere aspecten. Het ascentieproces van de aarde is hetzelfde als dat van jullie: het integreren van de hogere lichamen, jouw hogere zelf, jouw ware zelf. Het ware zelf van goddelijk licht en goddelijke liefde.

Ik vraag je je harten te openen voor dit kosmische licht van transformatie, het kosmische licht van liefde, zodat je steeds meer mag schijnen in jouw ware zelf. Ik wil je vragen deze energie te integreren voor jezelf, in jezelf en deze onvoorwaardelijke liefde te voelen in je hele wezen. Het is deze energie van onvoorwaardelijke liefde die steeds meer door jou heen mag stralen. Steeds meer. En jij mag deze onvoorwaardelijke liefde herontdekken in jezelf. Want op het moment dat je herontdekt dat je onvoorwaardelijke liefde bent, kan je deze liefde onvoorwaardelijk delen en onvoorwaardelijk uitstralen. Je wordt deze energie, je co-creëert dan deze energie.

Je kan alleen delen van wat je hebt, dus integreer de onvoorwaardelijke liefde in jezelf en deel. Deel deze frequentie van licht. Laat anderen meeresoneren op jouw hoge frequentie, zodat zij mogen groeien en hun processen versnelt mee mogen maken, omdat jij hun ondersteunt: bewust of onbewust.

IK dank je nu voor het ontvangen van deze boodschap, voor het lezen. Ik dank dat je deze liefde accepteert en deze liefde integreert. En ik dank jullie voor jullie open harten. Ik groet je. IK Ben Serafijn Rose aura.

©Martijn Lohuis, gechanneld op 25-7-2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s