Channeling van aartsengel Gabriël

IK BEN aartsengel Gabriel. En IK BEN hier om een boodschap te leveren aan jullie. Aan jullie hier, in deze ruimte tijdens deze workshop en voor naar buiten naar alle mensen. Ik ben hier als boodschapper van god om jullie te laten weten dat jullie gezien worden, dat jullie mensen belangrijk zijn in deze nieuwe tijden van verandering. Vaak denken mensen: we zijn niet waardig om de liefde van god te ontvangen, om deze te ondersteunen. Maar juist jullie kunnen als geen ander de energieën binnen brengen. De energieën binnen brengen voor de aarde om ze door te geven aan Lady Gaia. Om meer en meer de ascentie proces te voltooien. Jullie zijn de pilaren in deze wereld om het licht te steunen. Om het licht te dragen en te brengen, te gronden in jullie zijn. Zodat er vanuit het hart van de aarde de verbinding met jullie hart en de kosmos kan ontstaan. Eén groot harteverbinding: verbinding van één groot hart, kosmisch, aards, verenigd.

Ik wil jullie vragen te focussen op het hart en voor te stellen dat er wit-gouden energie naar binnen stroomt. Krachtige wit gouden energie: openend, zuiverend en activerend door jullie harten heen. Door jullie hogere hart, door jullie fysieke hart samenvoegend, activerend en verrijkend. Accepteer deze energieën die ik jullie nu breng en voel hoe het licht in jullie hart verhoogd wordt. Hoe er meer licht in jullie fysieke lichaam beschikbaar wordt en laat het stralen: open, uitstralen naar de wereld. Straal het ook naar jezelf in de rest van je lichaam: In je voeten, je benen, bovenbenen, je bekken en je buik. Ook door naar je armen. In je handen: de plek waarmee je de liefde van god kunt delen. De liefde, de energieën van de Shamballa, de Mahatma, deel ze, deel ze met de wereld, deel ze met de aarde en Lady Gaia. Deel ze met de mens, de dier, de dieren wereld, alle andere wezens die er verder behoefte aan hebben, de planten, multidimensionale wezens. Reik ze met dit licht, met deze liefde: verenigend in jullie complete zijn, in verbinding met de kosmos en de aarde. Laat het ook weer stromen naar je keel en je hoofd, je derde oog en je kruin. Laat het licht van je hart compleet doorstralen tot je hele fysieke wezen. Integreer het licht.

Weet dat jullie vanuit deze open hart verbinding, verbinding kunnen maken met alles wat er is. Vanuit liefde, vanuit visie. Visie van het hart. Jullie kunnen een waarheid, een puurheid van verbinding creeëren vanuit jullie hart. Zuiverder dan een hartsverbinding bestaat niet, want het is een verbinding van pure liefde, voor jezelf en anderen. Ik wens jullie succes , want ook ik weet dat deze energetische veranderingen uitdagend zijn in deze nieuwe tijden. Maar weet ook dat jullie het kunnen dragen. Je ontvangt niet meer dan je zou kunnen dragen.

Het is ook jouw persoonlijke groeiproces. Het is ook jou moment om de programmeringen te veranderen die op dat moment omhoog kunnen komen. Programmeringen waarvan je nog niet bewust was, maar die door de nieuwe energieën, de verhoogde energieën, naar boven kunnen komen. Verbreek ze om zo steeds meer in contact met je eigen goddelijke zelf, jouw goddelijke wezen, jouw goddelijke zijn, die het waardig is om door te stralen via jou. Jij, die als geen ander, de eigen glorie van je IK BEN AANWEZIGHEID, door mag stromen naar alles wat er is, alles wat er mag zijn en alles wat mag komen. Ik verlaat jullie nu met deze boodschap, maar ik blijf bij jullie in de vortex, tijdens de workshop, tijdens de meditaties en activeringen. Ik dank jullie voor jullie werk, zoals jullie ook dankbaar zijn naar de rest van de wereld. Jullie dankbaarheid is voelbaar. Dank!

© Martijn Lohuis, gechanneld op 25 april 2017 (Tijdens de 13D master workshop, die ik heb gevolgd).

Een gedachte over “Channeling van aartsengel Gabriël

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s